Miły dźwięk ;)

Wszystkie wartościowe tematy stricte lotnicze mniej pasujące do innych działów.

Moderatorzy: Sawicz, Xlem, Drzemi

Awatar użytkownika
Harrier
Aktywny!
Aktywny!
gadu: 0

Post autor: Harrier »

Łaał! mi bardzo przypadł :wink:
Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
suter
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Kontakt:

Post autor: suter »

powiem jedno - tak jak dzisiaj zachuczalo nad moja forma to jeszcze nigdy, HHUUUKKK!!!! niesamowity, nie widzialme ale slyszalem i mialem wrazenie ze robi swiece centralnie nad firma :D malo sie nie os(ł)ałem z wrażenia
Spitfire
Prawie moderator!
Prawie moderator!

Post autor: Spitfire »

Miałem mniej więcej to samo! :D
Forumowy kontroler lotów czyli moderator
Spoterski monitoring MATZ EPKS ...po godzinach
Forumowy kartograf
Kontakt ze mną przez mejlanie odbieram "pw"!
Xlem
Prawie moderator!
Prawie moderator!

Post autor: Xlem »

Dźwięk był super tylko dla sympatyków lotnictwa. Dla pozostał7ch (większości) mieszkańców Poznania był uciążliwy i zwracający ich uwagę - zadzierający głowy do góry. Niestety z rozmów wiem, że głównym skutkiem jest wzrost solidarności z mieszkańcami Marlewa i okolic.
Na mnie patrzą jak na wariata, kiedy mieszkam w pobliżu i wszystkie przelatują mi nad domem i że to nam (także żonie) wcale nie przeszkadza.
Awatar użytkownika
Drzemi
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Kontakt:

Post autor: Drzemi »

Wracałem dziś ze szkoły, gdzie załatwiałem ostwatnie sprawy z praktykami i przez pół drogi, czyli ok. 10 minut było słychać RD-33... Wystawili MiGa na hamownię i testowali silnik(i). :mrgreen: A jeszcze wiatr sprzyjał i dźwięk pięknie na miasto szedł... :)
Per Aspera Ad Astra
Spitfire
Prawie moderator!
Prawie moderator!

Post autor: Spitfire »

Czyżby Piaggio właśnie przeleciał nad centrum na EPPO? ;) Może to ktoś potwierdzić?
Forumowy kontroler lotów czyli moderator
Spoterski monitoring MATZ EPKS ...po godzinach
Forumowy kartograf
Kontakt ze mną przez mejlanie odbieram "pw"!
Awatar użytkownika
magda
Super aktywny
Super aktywny
gadu: 9383492

Post autor: magda »

W poniedziałek na 7 lekcji (między godziną 13,40- 14,25) coś strasznie zahuczało, aż cała szkoła się zatrzęsła :D myślę że to był samolot.
Awatar użytkownika
4061
Super aktywny
Super aktywny

Post autor: 4061 »

Awatar użytkownika
Drzemi
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Kontakt:

Post autor: Drzemi »

Na którymś forum widziałem... Żałuję, że hamownia w Mińsku jest schowana i przez krzaki nic nie widać... :P
Per Aspera Ad Astra
Awatar użytkownika
eNwings
Prawie moderator!
Prawie moderator!
gadu: 11935913

Post autor: eNwings »

To sie nazywa palnik :lol: 8), tylko co by było jak by ten zaczep puścił... :twisted:
ObrazekObrazek
Yeah, all you f@ckers wish you flew the Viper ** More than just a job! It's a state of being.......
Awatar użytkownika
magda
Super aktywny
Super aktywny

Strasznie zazdroszczę mojej koleżance, mieszka w wiosce oddalonej 10 km od mojego miasta i często słyszy samoloty :o . Jakiś czas temu ( dokładnie godzine temu )dostałam smsa, że jak szła do sklepu, słuchała głośno muzyki i nagle ziemia się zatrzęsła aż się przestraszyła. Kiedyś ją budziły w środku nocy. Prawie codziennie mnie informuje i opowiada, że słyszała jak coś przelatuje już jej zapowiedziałam, że przeprowadzam się do niej :lol:
Awatar użytkownika
Rush
Prawie moderator!
Prawie moderator!

Post autor: Rush »

A wiesz Magda, ja to wcale nie sypiam bo u mnie całymi nocami coś lata na dopalaczach, no huuuuuuk nie z tej ziemi. :wink: :wink: :wink:
Awatar użytkownika
magda
Super aktywny
Super aktywny

Rush pisze:A wiesz Magda, ja to wcale nie sypiam bo u mnie całymi nocami coś lata na dopalaczach, no huuuuuuk nie z tej ziemi. :wink: :wink: :wink:

Tobie też zazdroszczę :wink: . Godzinę temu dostałam kolejnego smsa od koleżanki, że znowu coś leci, wyszłam nawet na dwór( bez butów ale to pomińmy ) ale usłyszałam tylko delikatny, cichutki dźwięk i nie jestem pewna, raczej wątpię żeby to był samolot. U niej się wszystko trzęsie.
Awatar użytkownika
fly_jabko
Prawie moderator!
Prawie moderator!
gadu: 4204020

Post autor: fly_jabko »

prowadź dziennik z godznami lotu (jeśli nie jestes pewna skad latają i w aup nie możesz sprawdzić) aż dostrzeżesz powtarzalność, masz duże szanse ze trafisz :P rowerek i 1okm powinnaś w 20 minut pokonać :) Rush niespanie całymi nocami jest bardzo niezdrwe... ty lepiej gdzieś sie przeprowadź... to dla twojego dobra oczywiście... hm... nie chcesz sie zamienic? na jakieś... 10lat?? :P
Awatar użytkownika
Rush
Prawie moderator!
Prawie moderator!

Post autor: Rush »

fly_jabko pisze: Rush niespanie całymi nocami jest bardzo niezdrwe... ty lepiej gdzieś sie przeprowadź... to dla twojego dobra oczywiście... hm... nie chcesz sie zamienic? na jakieś... 10lat?? :P

a nie napisałem że sąsiedzi się skarżą... to LOMAC tak miło dźwięczy po nocach :wink: :wink: :wink:

a tak poważnie to kiedy Jaszczompiki lecą w kierunku Świętoszowa to słyszę jak huczą ale ich nie widzę.
Pozdr
ODPOWIEDZ