mam takie pytanko do was wszystkich: co stacjonuje w łasku? pytam sie bo nie wiem gdzie pojechac jutro. bede w łodzi i nie wiem gdzie zajrzeć "po drodze" łask czy leźnica? pomocy
Chociaż... jakbyś się tam jakimś cudem znalazł fotkami bym nie pogardził! Ktoś tu na forum kiedyś już pisał, że budują hangary czy jakoś tak... Pewnie nic szczególnego, ale zawsze warto wiedzieć (i widzieć ) co i jak!
Forumowy kontroler lotówczyli moderator Spoterski monitoring MATZ EPKS...po godzinach Forumowy kartograf Kontakt ze mną przez mejla – nie odbieram "pw"!
Spitfire pisze:Chociaż... jakbyś się tam jakimś cudem znalazł fotkami bym nie pogardził! Ktoś tu na forum kiedyś już pisał, że budują hangary czy jakoś tak... Pewnie nic szczególnego, ale zawsze warto wiedzieć (i widzieć ) co i jak!
no tak, tylko topografię eply lepiej znam niz eplk, chyba ze ktos mi pomoze w znalezieniu "spoterpointów" na łasku
Forumowy kontroler lotówczyli moderator Spoterski monitoring MATZ EPKS...po godzinach Forumowy kartograf Kontakt ze mną przez mejla – nie odbieram "pw"!