Przerwa w działaniu forum i strony www Stowarzyszenia
Moderatorzy: Sawicz, martin, Xlem, Drzemi
-
- Admin forum.krzesiny.org.pl
- gadu: 0
Przerwa w działaniu forum i strony www Stowarzyszenia
Cześć
W dniu dzisiejszym tj. 08.03.2019 r. w godz. między 18.00 a 24.00 forum i strona może być niedostępna przez ok. 30 min.
Przerwa związana jest z wymianą serwerów na których utrzymywane jest forum i strona www.
Pozdrawiam
Marcin
W dniu dzisiejszym tj. 08.03.2019 r. w godz. między 18.00 a 24.00 forum i strona może być niedostępna przez ok. 30 min.
Przerwa związana jest z wymianą serwerów na których utrzymywane jest forum i strona www.
Pozdrawiam
Marcin
- Leszek.Sz.
- Super aktywny
- gadu: 5452830
Re: Przerwa w działaniu forum i strony www Stowarzyszenia
Nikt tego nawet nie zauważy, forum umarło...
Ja zauważyłem. Fb przejął wszystko prawie.
-
No tak, trzeba będzie wreszcie podjąć męską decyzję, dopóki utrzymanie forum Nas nic nie kosztuje pewnie będzie działać jako świadectwo lat minionych.Sawicz pisze:Ja zauważyłem. Fb przejął wszystko prawie.
PS "Już nawet spam booty sobie nas odpuściły "
-
- Prawie moderator!
Wszyscy dobrze, wiemy że przyczyny upadku forum są bardzo złożone i wiele czynników się na to złożyło...martin pisze:No tak, trzeba będzie wreszcie podjąć męską decyzję, dopóki utrzymanie forum Nas nic nie kosztuje pewnie będzie działać jako świadectwo lat minionych.Sawicz pisze:Ja zauważyłem. Fb przejął wszystko prawie.
PS "Już nawet spam booty sobie nas odpuściły "
Atmosfera była tu taka, a nie inna...
SMLW też wiele namieszało... Czyli twór, który nigdy by nie powstał, gdyby nie to forum.
F-16 też spowszedniało, już nie elektryzuje tak jak przed pierwszą dostawą i w pierwszych latach użytkowania... W końcu to już minęło 13 lat prawie...
Co do Fb Łukasz - no to wiele forów przecież istnieje, różnorakich forów tematycznych i mają się dobrze
Świadectwo lat minionych - pięknie ujęte. Tak, forum spełnia rolę archiwum - pamiętnika sprzed lat, którego strony przeglądając można się przenieść w czasie do lat minionych i przypomnieć sobie ludzi, o których już się dawno zapomniało, a którzy kiedyś byli przecież jakąś częścią naszego życia... Głównie wirtualnie, ale jednak
Masz rację. Choć jeśli chodzi o mnie to czasem tylko zajrzę jeszcze na lotnictwo.net.pl. Na resztę szkoda mi czasu.Spoterek pisze:Co do Fb Łukasz - no to wiele forów przecież istnieje, różnorakich forów tematycznych i mają się dobrze
Dobrze Krzychu, że jeszcze czuwasz! To tak swoją drogą
-
- Prawie moderator!
Zdarza mi się jeszcze czasem tu zaglądać ŁukaszSawicz pisze:Dobrze Krzychu, że jeszcze czuwasz! To tak swoją drogą
Miło, że i Ty czuwasz
-
No co ty powiesz ? Gdyby nie SMLW to forum zostało bym zlikwidowane w 2011 roku.Spoterek pisze: SMLW też wiele namieszało...