Air Show Radom 2018
Moderatorzy: Sawicz, Xlem, Drzemi
- suter
- Prawie moderator!
- gadu: 0
- Kontakt:
Air Show Radom 2018
Jak w temacie.
Na początek oficjalna strna:
http://www.airshow.wp.mil.pl
A teraz czy tokś sie wybiera, jakieś zorganizowane / niezorganizowane wyjazdy?
Czyli: kto, co, gdzie, dalczego, za ile i czy aby na pewno?
Na początek oficjalna strna:
http://www.airshow.wp.mil.pl
A teraz czy tokś sie wybiera, jakieś zorganizowane / niezorganizowane wyjazdy?
Czyli: kto, co, gdzie, dalczego, za ile i czy aby na pewno?
- Wojtek Koprucki
- Wyróżniony!
- gadu: 9240070
- suter
- Prawie moderator!
- Kontakt:
Re: Air Show Radom 2018
Też będę, sobota wewnątrz, niedziela łączka pod palnikiem
Niestety na dłużej nie mogę, ale dobre i to.
Niestety na dłużej nie mogę, ale dobre i to.
-
- Admin forum.krzesiny.org.pl
Ja chyba tylko sobota
Dzień dobry
Z okazji dzisiejszego Święta Lotnictwa Polskiego, wszystkim lotnikom składam najserdeczniejsze życzenia, bezpiecznych i wysokich lotów - szacunek dla Waszej pasji latania, kompetencji i patriotyzmu.
Pozdrawiam serdecznie i miłego świętowania
Adria
PS.
Z utęsknieniem czekam na Wasze przeloty F-16 nad Luboniem
Z okazji dzisiejszego Święta Lotnictwa Polskiego, wszystkim lotnikom składam najserdeczniejsze życzenia, bezpiecznych i wysokich lotów - szacunek dla Waszej pasji latania, kompetencji i patriotyzmu.
Pozdrawiam serdecznie i miłego świętowania
Adria
PS.
Z utęsknieniem czekam na Wasze przeloty F-16 nad Luboniem
- Grzes
- Prawie moderator!
Trochę lipnie, że składasz życzenia, a nie wiesz kiedy przypada święto...adria pisze:Z okazji dzisiejszego Święta Lotnictwa Polskiego
Robi się Su-7U... i 100 innych modeli
Przepraszam najmocniej za błąd, który wkradł się w treść moich życzeń - oczywiście miało brzmieć: (...) z okazji zbliżającego się Święta Lotnictwa Polskiego(...). Niemniej jednak tamtego dnia byłam pod ogromnym wrażeniem przelotów pilotów tuż nad moim blokiem i uroczystości, które transmisje oglądaliśmy właśnie 25.8.2018 dzięki TVP, że życzenia ode mnie popłynęły trochę z wyprzedzeniem i mam nadzieję, że w dniu 28.8.2018 się spełniłyGrzes pisze:Trochę lipnie, że składasz życzenia, a nie wiesz kiedy przypada święto...adria pisze:Z okazji dzisiejszego Święta Lotnictwa Polskiego
Pozdrawiam,
A
- Grzes
- Prawie moderator!
adria, Myślę, że się lotnicy nie pogniewają...
Na marginesie - po pokazach z okazji 100-lecia polskiego lotnictwa bardzo smutna konkluzja - polskie lotnictwo praktycznie na nich nie istniało.
Prezentował się niemalże cały świat, tylko nie ci, którzy powinni to faktycznie robić.
O tym, że nikt nie zrobił żadnego malowania okolicznościowego nawet nie wspominam.
Niestety, efekty rządzenia naszym wojskiem i lotnictwem przez takich a nie innych ludzi zaczynają przynosić realne owoce...
Na marginesie - po pokazach z okazji 100-lecia polskiego lotnictwa bardzo smutna konkluzja - polskie lotnictwo praktycznie na nich nie istniało.
Prezentował się niemalże cały świat, tylko nie ci, którzy powinni to faktycznie robić.
O tym, że nikt nie zrobił żadnego malowania okolicznościowego nawet nie wspominam.
Niestety, efekty rządzenia naszym wojskiem i lotnictwem przez takich a nie innych ludzi zaczynają przynosić realne owoce...
Robi się Su-7U... i 100 innych modeli