Cześć
Moderatorzy: Sawicz, Xlem, Drzemi
Cześć
Witam serdecznie wszystkich, którzy jeszcze tutaj zaglądają. Konto założyłem kiedy forum jeszcze prężnie działało w 2010 roku ale do dziś go nie aktywowałem . To drugie forum na którym się zarejestrowałem, to moja wielka miłość Chorwacja czyli forum Cro.pl .Zaglądam tutaj prawie codziennie i szkoda że w zasadzie nic się nie dzieje. Argumentem żeby się "objawić" jest wyjątkowe - pierwsze w Polsce wydarzenie, czyli Nato Tiger Meet. Mam prawie 50 lat i od 1971 roku mieszkałem na "Starołenie" więc z lotniskiem związany jestem od dziecka. Często jak był wschodni wiatr, chodziliśmy z kumplami ( i piwem dla żołnierzy) przez dziury w płocie, na lotnisko - do czerwonych latarni na Ziłach i z rozdziawioną gębą do późna oglądaliśmy lądowania. Ten konik pozostał mi do dzisiaj, interesuję się nadal lotnictwem i wszystkim co z nim związane. Trochę fotografuję, ale nie na tyle dobrze aby się tym chwalić i nie jest to fałszywa skromność, tylko fakt. Jeszcze raz wszystkich witam z nadzieją że to wspaniałe miejsce jakim jest forum, jeszcze ożyje.
-
- Admin forum.krzesiny.org.pl
- gadu: 0
Re: Cześć
Witaj serdecznie.
Jak widzisz nawet administrator zagląda tu raz na tydzień albo i rzadziej . Niestety forum umiera i raczej żadne "heroiczne" czyny tego nie zmienią, zresztą nie jesteśmy jedyni . Są w tej chwili szybsze i elastyczniejsze formy kontaktu i wymiany informacji, za to stale nas inwigilujące.
Marcin
Jak widzisz nawet administrator zagląda tu raz na tydzień albo i rzadziej . Niestety forum umiera i raczej żadne "heroiczne" czyny tego nie zmienią, zresztą nie jesteśmy jedyni . Są w tej chwili szybsze i elastyczniejsze formy kontaktu i wymiany informacji, za to stale nas inwigilujące.
Marcin