forum.krzesiny.org.pl

Lotnicze forum dyskusyjne
Teraz jest 14 gru 2019, 01:14

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 20 lip 2009, 16:00 
Offline
Super aktywny
Super aktywny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lut 2004, 19:13
Posty: 666
Ale ja nie używam IExplorera, tylko Firefoxa.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lip 2009, 19:31 
Offline
Admin forum.krzesiny.org.pl

Dołączył(a): 25 cze 2004, 10:41
Posty: 1940
Lokalizacja: Komorniki
Płetwa napisał(a):
Ale ja nie używam IExplorera, tylko Firefoxa.


On też ma cache i używa cookis


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lip 2009, 19:59 
Offline
Super aktywny
Super aktywny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lut 2004, 19:13
Posty: 666
Tak ,ale często zdarza się że rzeczy które przytrafiają się na IE, nie występują na FF.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 lip 2009, 20:15 
Offline
Admin forum.krzesiny.org.pl

Dołączył(a): 25 cze 2004, 10:41
Posty: 1940
Lokalizacja: Komorniki
Płetwa napisał(a):
Tak ,ale często zdarza się że rzeczy które przytrafiają się na IE, nie występują na FF.


Ja mam teraz ten roblem na spotter.pl z FF 3.5 :(


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 21 lip 2009, 19:38 
Offline
Super aktywny
Super aktywny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lut 2004, 19:13
Posty: 666
To chyba problem ten występuje na FF 3.5. Sam takowy w tej chwili używam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2009, 17:44 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 sty 2008, 14:40
Posty: 1181
Lokalizacja: Poznań
Witam

Rush napisał(a):
Skoro tylko 4-5 osób ma taki problem to raczej problem ich sprzętu -nie systemu Forum.



Od samego początku , tj. od czasu kiedy jestem zarejestrowanym członkiem naszego forum do tej pory nie miałem nigdy najmniejszego problemu przy logowaniu , wydaje mi się że problem nie występuje u mnie skoro przedtem działało poprawnie .

Pozdrawiam

_________________
http://www.skrzydla.org/photodb.php?user_id=298
http://lotnictwo.net.pl/gallery/foto-se ... rucki.html
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=50672
http://airfoto.pl/index.php?module=Photos&action=Search


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2009, 19:50 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 cze 2005, 18:52
Posty: 2321
Lokalizacja: EPLS
Wojtku, nie bierz tego do siebie - statystycznie problem dotyczy niewielkiej grupy użytkowników. Musisz za radą Irona zrobić jakieś czary :wink: z ciasteczkami i pamięcią podręczną i będzie dobrze.

_________________
Stowarzyszenie Miłośników Lotnictwa Wojskowego „KRZESINY”

"Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać." Antoine de Saint-Exupery


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 28 lip 2009, 19:54 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 sty 2008, 14:40
Posty: 1181
Lokalizacja: Poznań
OK.

W moim przypadku będzie potrzebna pomoc fachowca , mało się na tym wszystkim znam .
Zresztą przyda się mała kontrola komputera .

Pozdrawiam

_________________
http://www.skrzydla.org/photodb.php?user_id=298
http://lotnictwo.net.pl/gallery/foto-se ... rucki.html
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=50672
http://airfoto.pl/index.php?module=Photos&action=Search


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL