forum.krzesiny.org.pl

Lotnicze forum dyskusyjne
Teraz jest 19 paź 2018, 10:40

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2007, 19:21 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2005, 19:13
Posty: 1298
Lokalizacja: z LosHeblos Kraków-Balice(EPKK)
jak pozbede sie limitu na neostrade tp to sie dolacze :D

_________________
Gdybym był normalny to już dawno bym zwariował

Fotki
www.qna.neostrada.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2007, 22:52 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sie 2003, 15:21
Posty: 1321
Lokalizacja: gostynin
Qna napisał(a):
jak pozbede sie limitu na neostrade tp to sie dolacze :D

ale to chyba nie ma nic wspólnego z limitem
przeciez nic nie pobierasz, dopiwero jak bedziesz chciał nagrywać

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 sty 2007, 23:25 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sie 2003, 15:21
Posty: 1321
Lokalizacja: gostynin
UWAGA!
właśnie z Płetwą doszliśmy do wniosku (empirycznie niestety) że program może zawierać robactwo. u mnie nie było zadneego komunikatu, Płetwa miał. Fakt, że ja mam win98, a kolega XP, ale poprostu ostrzegamy, tak na wszelki wypadek.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2007, 08:11 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
czy i ja mogł bym dostac ten program??

albert-64@wp.pl ??


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2007, 09:35 
Offline
Admin forum.krzesiny.org.pl

Dołączył(a): 25 cze 2004, 10:41
Posty: 1936
Lokalizacja: Komorniki
marcin1323 napisał(a):
Qna napisał(a):
jak pozbede sie limitu na neostrade tp to sie dolacze :D

ale to chyba nie ma nic wspólnego z limitem
przeciez nic nie pobierasz, dopiwero jak bedziesz chciał nagrywać


Limit na pobrane dane to nie jest limit zliczający tylko dane z opcje "zapisz jako". Ale wszystkie dany jakie odbiera twój komputer w warstwie IP. Tak wiec QNA ma rajcę z tym limitem.

Marcin


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2007, 13:28 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sie 2003, 15:21
Posty: 1321
Lokalizacja: gostynin
mkuska napisał(a):
marcin1323 napisał(a):
Qna napisał(a):
jak pozbede sie limitu na neostrade tp to sie dolacze :D

ale to chyba nie ma nic wspólnego z limitem
przeciez nic nie pobierasz, dopiwero jak bedziesz chciał nagrywać


Limit na pobrane dane to nie jest limit zliczający tylko dane z opcje "zapisz jako". Ale wszystkie dany jakie odbiera twój komputer w warstwie IP. Tak wiec QNA ma rajcę z tym limitem.

Marcin

tak tylko sobie marudziłem :D skoro tak mówicie to pewnie, niestey dla Qny macie rację.
Fly, poszło już na maila. zresztą napisałem ci na gadulcu.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2007, 16:05 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
kurczaki... ja po tym programie to mam takie alleluja z ontywirem ze juz mi polowa kompa nie dziala... jutro format :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2007, 16:09 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 wrz 2005, 08:57
Posty: 3122
Lokalizacja: EPPO, EPKS, EPPK
u mnie sie obylo bez formata, ale juz bylo groznie, jeszcze zdazylem go usunac zanim za duzo nagrzebal

a tego slucham przez stronke internetowa, idzie dobrze :D

_________________
Ja
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=37325
http://lotnictwo.net.pl/gallery_foto_se ... author=267
SMLW
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?group_id=134


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2007, 17:00 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
moj antywir wykryl setki wirór i je uniscestwial... z czastkami moich programow, okaleczajac je delikatnie... komp chodzi, ale jak... jutro z rana musze mu strzlic format, nowa kopie systemy i juz... a juz tyle czasu nie mailem formata...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2007, 21:49 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 15 sie 2003, 15:21
Posty: 1321
Lokalizacja: gostynin
kurde, namieszałem chłopaki, sorki... u mnie komp działa poprawnie, mam co prawda win98, ale raczej bez większych problemów. narazie słucham, ale za to nie mogłem słuchać przez stronę :(

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 sty 2007, 22:23 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 wrz 2005, 08:57
Posty: 3122
Lokalizacja: EPPO, EPKS, EPPK
no mi wlasnie ten programik nie dziala, nie chce mi sciagac "wierzy", za to przez stronke slucham bez problemow

_________________
Ja
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=37325
http://lotnictwo.net.pl/gallery_foto_se ... author=267
SMLW
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?group_id=134


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2007, 08:08 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
no mi program dziala...ale na kompa przypuscil zamsowany atak jakis robal... avast go czyta jako "JEFO" i ładnie sie "posralo" teraz ide nyny po pracy apotem łapie za plytke win xp i format...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 01 lut 2007, 13:36 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
U W A G A ! ! !

to nie piractwo... ten program jest zarażony robakiem WIN32JEEFO rosprzestrznia sie szybko i na wszystkich dyskach... odrazu formatowałem dusk C z winowsem a po reinstalacji okazalo sie ze nadal go mam :cry: nie wiem jaka jest jego szkodliwosc ale nadal z nim walcze...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 01 lut 2007, 16:43 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
juz wiem jaka to szkodliwosc... uposledzil mi wszystkie programy nawet pliki instalacyjne... ciezka bedzie z nim batalia...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 01 mar 2007, 08:54 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 22 wrz 2005, 08:57
Posty: 3122
Lokalizacja: EPPO, EPKS, EPPK
info z www.lotnictwo.net.pl

http://www.lotnictwo.net.pl/viewtopic.php?t=1113

wchodzicie na http://www.liveatc.net/ potem "Live ATC Audio Feeds
" albo "Top 20 Feeds" i klikacie na to co chcecie
jeszcze nie testowalem, ale po pracy sie zobaczy...

_________________
Ja
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=37325
http://lotnictwo.net.pl/gallery_foto_se ... author=267
SMLW
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?group_id=134


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL