forum.krzesiny.org.pl

Lotnicze forum dyskusyjne
Teraz jest 20 wrz 2019, 13:40

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 01:06 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
hm to by trzeba sie zgadac... tylko na poczatek muze podszlifowac latanie by karambol nie wyszedl...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 02:49 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 wrz 2006, 18:47
Posty: 1705
Lokalizacja: Kielce (EPKA - Maslow Airfield)
A ja musze dwie rzeczy, po pierwsze pakiet MLU dla komputera, bo mimo P4 1.7, 640MB Ram i GForceII Mx to ledwo ledwo. Jeszcze wysoko to ujdzie, ale przy ziemi Obrazek. Po drugie to przydal by mi sie jakiś joystick, bo co to za latanie klawiaturą :? Wtedy mozemy stanąć do walki :lol:

_________________
konto nieaktywne/account disabled


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 14:06 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2005, 19:13
Posty: 1298
Lokalizacja: z LosHeblos Kraków-Balice(EPKK)
no to widze ze kilka osob ma zwyklego loca, sciagnijcie sobie uaktualnienie 1,02 i do puki nie wyposazymy sie w FC, to mozemy polatac na tym :). ja latam na sempie 2300 (podkrecony) 768 ramu i radeon 9800pro + joy trust.

_________________
Gdybym był normalny to już dawno bym zwariował

Fotki
www.qna.neostrada.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 07:52 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
no ja boje sie o moja grafike, bo cos mi sie skopalo i dali mi taki shit :? a reszta chyba spoko...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2006, 18:12 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 wrz 2006, 18:47
Posty: 1705
Lokalizacja: Kielce (EPKA - Maslow Airfield)
Niekontrolowane otwarcie owiewki Obrazek

Obrazek

_________________
konto nieaktywne/account disabled


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 29 gru 2006, 14:57 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2004, 17:17
Posty: 3776
Lokalizacja: EPGD / EPMM
a m oże załóż nowy temat ze screenami, zamiast tu wrzucać... Skoro temat o wspólnym lataniu jest...

_________________
Per Aspera Ad Astra


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2006, 00:04 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 wrz 2006, 18:47
Posty: 1705
Lokalizacja: Kielce (EPKA - Maslow Airfield)
właściwie racja

_________________
konto nieaktywne/account disabled


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 02 lis 2007, 17:21 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 27 sie 2007, 14:51
Posty: 5285
Lokalizacja: ACES II
Ma ktoś dziś (ktoś dysponujący LOMACiem) wieczorem czas i ochote na wspólne loty :P ?

_________________
ObrazekObrazek
Yeah, all you f@ckers wish you flew the Viper ** More than just a job! It's a state of being.......


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 02 lis 2007, 18:10 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2007, 11:27
Posty: 1264
Lokalizacja: Poznań
Kurcze nie długo będę miał nowego kompa to sobie pogram, bo gierka leży na półce z pół roku:( I ani razu jeszcze w nią nie grałem - słaby komp

_________________
http://milosz-adamczewski.pl
Forumwielotematyczne
http://lotnictwo.net.pl/gallery_foto_se ... author=857
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=38925
http://picasaweb.google.com/amiloszpro2


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 02 lis 2007, 22:18 
Offline
Super aktywny
Super aktywny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 lis 2006, 18:19
Posty: 681
Lokalizacja: Piła
Ja wymieniam kompa na dniach, ale zostałoby jeszcze kupienie gry i joya. A z tym będe musiał chyba trochę zaczekać. Może na gwiazdkę ;)

Właśnie Pat, kupiłeś sobie ten system HOTAS - kopie z eFa :?: :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 03 lis 2007, 00:39 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2007, 11:27
Posty: 1264
Lokalizacja: Poznań
Achh właśnie dobrze że przypomniałeś bielik da się grać na klawiaturze jak na razie???? Czy joya trzeba mieć obowiązkowo??

_________________
http://milosz-adamczewski.pl
Forumwielotematyczne
http://lotnictwo.net.pl/gallery_foto_se ... author=857
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=38925
http://picasaweb.google.com/amiloszpro2


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 03 lis 2007, 10:50 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
grać sie da, ale wiesz jest około 300skrótów klawiszowych by w pełni wykorzystać samolot :P wiec trochę treningu jest niezbędne :P ja mam gierkę już szmat czasu a nadal latam jak paralita :P


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 03 lis 2007, 10:56 
Offline
Super aktywny
Super aktywny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 lis 2006, 18:19
Posty: 681
Lokalizacja: Piła
Też mam gierkę trochę czasu i próbowałem latać na klawie. Jak dla mnie nie da się. Polatać typu wykręcić beczkę czy też pętlę, to można. Ale zrobić coś konstruktywnego w powietrzu to już jest spory problem. Człowiek za bardzo jest zajęty utrzymaniem pozycji ustalonej maszyny niż czymkolwiek innym.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 03 lis 2007, 11:00 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
właśnie.... mam podobny problem, no i bardzo dawno nie latałem eh ten brak czasu.... ale jutro wracam do czynnej służby :P i se troszku pośmigam by odnowić nawyki :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 03 lis 2007, 11:26 
Offline
Super aktywny
Super aktywny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 lis 2006, 18:19
Posty: 681
Lokalizacja: Piła
btw lot po prostej to wcale nie taka prosta sprawa w realu, przynajmniej dla totalnie początkującego ;)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL