forum.krzesiny.org.pl

Lotnicze forum dyskusyjne
Teraz jest 20 wrz 2019, 12:37

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23 paź 2006, 22:31 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2005, 19:13
Posty: 1298
Lokalizacja: z LosHeblos Kraków-Balice(EPKK)
pilots.pl nie ma na stronce, maila im poslalem... zobaczymy. Byla jedna sztuka na allegro ale przeoczylem..

_________________
Gdybym był normalny to już dawno bym zwariował

Fotki
www.qna.neostrada.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2006, 16:10 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2005, 19:13
Posty: 1298
Lokalizacja: z LosHeblos Kraków-Balice(EPKK)
lata ktos moze na 1,02 nie latam zbyt czesto z powodu braku czasu ale fajnie bylo by kiedys polatac z kims zywym :)

_________________
Gdybym był normalny to już dawno bym zwariował

Fotki
www.qna.neostrada.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 gru 2006, 22:10 
Offline
Admin forum.krzesiny.org.pl

Dołączył(a): 25 cze 2004, 10:41
Posty: 1939
Lokalizacja: Komorniki
Qna napisał(a):
lata ktos moze na 1,02 nie latam zbyt czesto z powodu braku czasu ale fajnie bylo by kiedys polatac z kims zywym :)

http://il2forum.prv.pl tu znajdziesz chętnych.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2006, 20:09 
Offline
Aktywny!
Aktywny!

Dołączył(a): 05 cze 2004, 21:02
Posty: 87
Lokalizacja: Kielce
Flaming Cliffs najlepiej zamówić na http://lockon.co.uk/index.php?lang=en jedyny problem może być taki, że trzeba posiadać kartę kredytową. Ja zamówiłem stamtąd wersję CD i przysłali mi w niecały tydzień, a paczkę dostałem z UK :) Obecnie to koszt chyba 60zł razem z przesyłką.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 25 gru 2006, 20:23 
Offline
Aktywny!
Aktywny!

Dołączył(a): 05 cze 2004, 21:02
Posty: 87
Lokalizacja: Kielce
Pozwolę sobie jeszcze wrzucić screena z jednego z lotów online :wink:
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 00:16 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2005, 19:13
Posty: 1298
Lokalizacja: z LosHeblos Kraków-Balice(EPKK)
szkoda ze nie dales znac zamowil bym z toba...

_________________
Gdybym był normalny to już dawno bym zwariował

Fotki
www.qna.neostrada.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 01:38 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
no i ja tym bardziej...

ps jakiejie to ma wymwgania?

pentium 4 3,06 ghz, 512ram i karta geforce 6200 turbocache 256MB wystarczy??

wsumie to jeszcze nie gralem w Lock On wiec zainspirowany tym tematem kupiłem właśnie sobie LOCK ON AIR COMBAT SIMULATION PL

na początek polatam tym a potem kto wie...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 10:42 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2004, 17:17
Posty: 3776
Lokalizacja: EPGD / EPMM
Jakby tak koło marca ktoś zamawiał, to niech da znać, bo już powinienem mieć nowego kompa, bo na tym mi Lock On nie idzie... :P

_________________
Per Aspera Ad Astra


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 13:55 
Offline
Aktywny!
Aktywny!

Dołączył(a): 05 cze 2004, 21:02
Posty: 87
Lokalizacja: Kielce
Zawsze możecie zamówić wersję download :D Dostępna do ściągnięcia zaraz po zapłaceniu :o fly_jabko konfiguracja wystarczająca, ale pamiętaj żeby polatać w lockon w miare sensownie to radeon 9800 pro, albo gefroce 6600gt jest wymaganym minimum. No i przydał by się oczywiście 1GB RAM-u. Ja sam obecnie latam na AMD Barton 3200+, 1GB RAM, GF7600GT 256MB, Saitek X52, TrackIR4 Pro


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 19:37 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
nad Ramem i karta mysle i chyba bede zmienial... no a reszta zostanie... ale poki co cxzekam na przesylke ze starzym lock onem i bede cwiczyl loty :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 20:46 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 wrz 2006, 18:47
Posty: 1705
Lokalizacja: Kielce (EPKA - Maslow Airfield)
hey, a moze byśmy sie tak spotkali w powietrzu ? Moze by sie udalo jakąś date ustalić dla tch wszystkich co dysponują LOMAC :) . Co wy na to?

_________________
konto nieaktywne/account disabled


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 21:41 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 10 paź 2003, 11:06
Posty: 5593
Lokalizacja: kamieniec (EPPO,EPKS)
ja jestem za ale tylko nocami, no i musze czakac na przesylke...

p.s. dobrze ze wracasz do zywych patriot.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 gru 2006, 21:44 
Offline
Aktywny!
Aktywny!

Dołączył(a): 05 cze 2004, 21:02
Posty: 87
Lokalizacja: Kielce
Ja chętnie się spotkam, zresztą latam regularnie, ale tylko w FC 1.12a :wink:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 00:16 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2004, 17:17
Posty: 3776
Lokalizacja: EPGD / EPMM
A jak komuś nie ciągnie to ja chętny jak zawsze we Flankera 2.5. :P

_________________
Per Aspera Ad Astra


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 27 gru 2006, 00:56 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 wrz 2006, 18:47
Posty: 1705
Lokalizacja: Kielce (EPKA - Maslow Airfield)
No właśnie Flanker 2.5 to ja przez ostanie trzy lata męczyłem, a od jakiegoś czasu mam legendarny LOMAC (tylko komputer troche nie daje rady hehe), szkoda tylko, ze nie ma tam F-16. To by było starcie Fulcrm vs Viper :twisted:

_________________
konto nieaktywne/account disabled


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL