forum.krzesiny.org.pl

Lotnicze forum dyskusyjne
Teraz jest 20 wrz 2019, 12:38

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 03 paź 2009, 13:19 
Offline
Mało aktywny
Mało aktywny

Dołączył(a): 16 wrz 2009, 15:18
Posty: 37
Witam,, chciałem prosić o pomoc latających , to moje 3 podejście do tej gry, i wreszcze udało się, conieco załapałem, ale jest takie małe cuś, zaczołem sobie latać w kampanie, na początek A-10, w grze można ustawić sobie dwa tryby radaru, łatwy i realistyczny, coś jest nie halo z łatwym, lecę w misji, na radarze widzę cele, wybieram wszystko jak trzeba, tryb radaru do walki powietrze -ziemia,wybór broni i namierzanie ( klawisz TAB.) ,namierzam jakiś tam cel, odpalam rakietę i chcę namierzyć drugi cel, - nie mogę, mam rakiety, ale nie mogę namierzyć rzadnego celu w trybie łatwym..Ktoś latał w kampanii w trybie łatwym ? Po odpaleniu rakiety, powinno dac się namierzyć kolejny cel, ,mam coś skaszanione z grą, czy tak jest w grze ? W trybie realistycznym przydzielam cele, jak mi pasuje.

ps. nikt już w to nie lata ? nawet niechce sięprzelecieć , zobaczyć jak to u niego wygląda ?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 20 paź 2009, 17:07 
Offline
Mało aktywny
Mało aktywny

Dołączył(a): 21 lis 2008, 19:21
Posty: 45
Lokalizacja: EPMM
Naciśnij "~", pod eskejpem.

pozdrawiam

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 09 maja 2010, 12:16 
Offline
Mało aktywny
Mało aktywny

Dołączył(a): 16 wrz 2009, 15:18
Posty: 37
dzięki za odpowiedź, ale czekałem i czekałem kombinowałem, i trochę się zniechęciłem a i inne obowiązki wynikły, na razie nie latam.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 24 mar 2011, 21:09 
Offline
Mało aktywny
Mało aktywny

Dołączył(a): 16 wrz 2009, 15:18
Posty: 37
popkas napisał(a):
Naciśnij "~", pod eskejpem.

pozdrawiam

COŚ MNIE WZIĘŁO NA LATANIE, JEŻELI CHODZI O TO NAMIERZANIE TO NIE BARDZO MI TO POMOGŁO, LATAM NA RADARZE DLA NOWICJUSZA
i druga sprawa awaria -mam awarię, ląduję na lotnisku , zostaję na pasie startowym, wyłączam silniki ( shift, alt + page down ) spadają obroty , nie mogę kołować - więc chyba silniki wyłączone- ale czekam 10-15 minut i nie ma napraw, za to gdy dotankuję trochę paliwa ciągle mi ubywa - silniki są włączone ?

może ktoś pamięta, albo sobie lata ?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL