forum.krzesiny.org.pl

Lotnicze forum dyskusyjne
Teraz jest 20 wrz 2019, 12:37

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 16 lut 2008, 11:59 
Offline
Super aktywny
Super aktywny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 lis 2006, 12:11
Posty: 634
Lokalizacja: Witkowo - EPPW - Poznań - EPKS
Czy jest jakas gra symulator su-22. Jeśli takowa istnieję to jesli ktoś byłby taki miły i podał mi na nią namiary

_________________
Stowarzyszenie Miłośników Lotnictwa Wojskowego "Krzesiny"


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 16 lut 2008, 14:49 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 wrz 2007, 17:19
Posty: 5800
Sawicz napisał(a):
Gadoma napisał(a):
Czy jest jakas gra symulator su-22. Jeśli takowa istnieję to jesli ktoś byłby taki miły i podał mi na nią namiary

Tak jest symulator "Izolda" w 33 BLot w Powidzu :P :lol:


To tak dla fanów symulatorów - IZOLDA: :wink:

http://pl.youtube.com/watch?v=jOHWZEa7LSU

_________________
Obrazek


Ostatnio edytowano 24 kwi 2008, 12:15 przez Sawicz, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2008, 16:52 
Offline
Aktywny!
Aktywny!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 lis 2007, 15:04
Posty: 395
Lokalizacja: Słupca/EPPW
Nawet całkiem fajny, tylko trochę mało lotnisk :wink:
Do FSa można ściągnąć model Su-22 w czeskim malowaniu :roll:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2008, 00:11 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 20 wrz 2007, 17:19
Posty: 5800
Tomii napisał(a):
tylko trochę mało lotnisk :wink:


Eeee tam, ale wrażenia z lotu bezcenne :wink:
Wszystko jak w prawdziwym samolocie, nawet kabinkę sobie można zamknąć :lol:

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2008, 13:51 
Offline
Aktywny!
Aktywny!

Dołączył(a): 23 maja 2007, 21:54
Posty: 319
Lokalizacja: Piła
Tomii napisał(a):
Do FSa można ściągnąć model Su-22 w czeskim malowaniu :roll:


Uściślając wypowiedź chodzi o MFS: 2004, do MFS:X jeszcze nie ma :(


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2008, 15:04 
Offline
Super aktywny
Super aktywny
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 05 lis 2006, 18:19
Posty: 681
Lokalizacja: Piła
joy niezbędny, polatałem trochę na klawie i niestety w ten sposób to bardziej loteria niż latanie

ale jeśli chodzi o kabinę i dostępne funkcje to jest całkiem nieźle, tylko różnicy między poszczególnymi skosami skrzydeł kompletnie nie czuć


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lut 2008, 15:23 
Offline
Aktywny!
Aktywny!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 lis 2007, 15:04
Posty: 395
Lokalizacja: Słupca/EPPW
Model lotu faktycznie trochę "zjechany".

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 22 kwi 2008, 12:10 
Offline
Mało aktywny
Mało aktywny

Dołączył(a): 15 sty 2008, 13:19
Posty: 5
Lokalizacja: Wrocław
Jest! Seria Strike fighters firmy thirdwire ( www.thirdwire.com) a potem sciagasz Su22M4 z www.combatace.com


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2008, 12:06 
Offline
Aktywny!
Aktywny!

Dołączył(a): 08 maja 2008, 19:50
Posty: 152
jak by ktos chcial polatac Su-22 we Flight Simulator 2004 to moge wyslac model w czeskim malowaniu, jak ktos chcetny to pisac na PW

_________________
coś dla nasłuchowców


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2008, 13:09 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!

Dołączył(a): 29 sty 2008, 15:29
Posty: 1412
Lokalizacja: EPKS
jak jest wykonana fizyka lotu i Kokpit ??


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2008, 19:18 
Offline
Aktywny!
Aktywny!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 lis 2007, 15:04
Posty: 395
Lokalizacja: Słupca/EPPW
Nie jest tragicznie ale tak jak pisał wcześniej bielik praktycznie nie czuć różnicy między poszczególnymi skosami skrzydeł.W kokpicie większość rzeczy na swoim miejcu, chociaż jakoś jego wykonania nie powala.

_________________
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: 12 maja 2008, 19:36 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!

Dołączył(a): 29 sty 2008, 15:29
Posty: 1412
Lokalizacja: EPKS
jakieś screeny ?:)


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL