forum.krzesiny.org.pl

Lotnicze forum dyskusyjne
Teraz jest 20 wrz 2019, 12:58

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 06 wrz 2006, 18:59 
Offline
Mało aktywny
Mało aktywny

Dołączył(a): 03 wrz 2006, 11:19
Posty: 29
Witam. W grze LOCK ON jest nagrany film prezentujący Su-27 (lub Su-33) podczas pokazu lotniczego. Czy jest możliwość stworzyć taką misję, w której "kręcimy" pokaz i następnie obejrzeć ją z innej kamery (np. z wieży lub pasa startowego) ? A może inne gry oferują taką możliwość ?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 06 wrz 2006, 20:32 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 lip 2005, 19:13
Posty: 1298
Lokalizacja: z LosHeblos Kraków-Balice(EPKK)
da sie kiedys tak robilem ale jak hmm nie pamietam bo dawno nie gralem :?

_________________
Gdybym był normalny to już dawno bym zwariował

Fotki
www.qna.neostrada.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 06 wrz 2006, 21:00 
Offline
Mało aktywny
Mało aktywny

Dołączył(a): 03 wrz 2006, 11:19
Posty: 29
Ok. Dzięki, popróbuję. Ale gra strasznie dlugo się wgrywa i przycina się (Pentium 2.4, 256 ram, 128 mb radeon)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 06 wrz 2006, 21:19 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 24 cze 2004, 11:28
Posty: 1455
Lokalizacja: EPRA, EPRP,EPWA,EPMM
oooo kolego, u mnie przy 1GB ramu to normalnie chodzi, ale koledze przy 512mb tez dziabie, ale roznice widac

_________________
"...Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." - Albert Einstein


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 06 wrz 2006, 21:21 
Offline
Prawie moderator!
Prawie moderator!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 mar 2004, 17:17
Posty: 3776
Lokalizacja: EPGD / EPMM
U mnie przy P4 1,5gb i 256mb RAMu to jak się zaczyna z działka strzelać pikując to czasem może się odciąć jak będę w ziemi. :P


A do filmików jakiś program był... Fraps chyba, ale głowy nie dam...

_________________
Per Aspera Ad Astra


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 09 wrz 2006, 16:00 
Offline
Aktywny!
Aktywny!

Dołączył(a): 05 cze 2004, 21:02
Posty: 87
Lokalizacja: Kielce
Jasne że się da w Lock-On wchodzisz w edytor misji i tworzysz swoją własną, albo otwierasz już istniejącą. W pasku na górze wybierasz Flight > Record Track. Otwiera ci się misja i normalnie sobie latasz, a po jej zakończeniu wyskoczy okienko gdzie zapisać nagranego tracka. Później możesz sobie otworzyć tego tracka i oglądać własne poczynania z dowolnej kamery wprowadzać zmiany itp. :lol:

czachus napisał(a):
oooo kolego, u mnie przy 1GB ramu to normalnie chodzi, ale koledze przy 512mb tez dziabie, ale roznice widac


Czachus u mnie nawet na 1GB sie haczy 8)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 09 wrz 2006, 17:09 
Offline
Aktywny!
Aktywny!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 04 lip 2005, 21:18
Posty: 353
Lokalizacja: sie tacy biorą
czachus napisał(a):
oooo kolego, u mnie przy 1GB ramu to normalnie chodzi, ale koledze przy 512mb tez dziabie, ale roznice widac



u mnie 1 GB ramu, Geforce 6600 GT. Nic sie nie tnie

_________________
Jeżeli jest watpliwosc, to nie ma watpliwosci.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 11 kwi 2008, 14:23 
Offline
Wyróżniony!
Wyróżniony!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 12 mar 2007, 11:27
Posty: 1264
Lokalizacja: Poznań
Dziś dostałem nad tchnienie żeby coś nakręcić i tyle z mojej chęci.
Tworzę własną scenariusz wybieram samolocik i.... Jak chcę zapisać film wyskakują mi okienka:

Kompresja
-Metoda
-Jakość
-Nazwa pliku
-tempo fps
-rozdzielczość

odtworzyć się go da w grze ale jak wchodzę w pliki w których go zapisałem nie ma go tam

Jakie wy wybieracie opcje w KOMPRESJI????

_________________
http://milosz-adamczewski.pl
Forumwielotematyczne
http://lotnictwo.net.pl/gallery_foto_se ... author=857
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=38925
http://picasaweb.google.com/amiloszpro2


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL